Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти У військовому госпіталі: зустріч перша

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

29 липня до військових — учасників антитерористичної операції, які знаходяться на лікуванні у Миколаївському військовому госпіталі, — завітали вихованці дитячого садка № 68 “Ромашка”, співробітник обласної бібліотеки для юнацтва письменниця Віра Марущак та настоятель Петрово-Солониської церкви отець Борис.


Пораненим бійцям діти принесли малюнки, квіти. Головний подарунок — флеш-моб “Ми за мир”. Вірші, пісні у неповторному щирому дитячому виконанні зворушили солдатів: вони посміхалися і оплесками підтримували маленьких артистів.

Письменниця В. Марущак подякувала малечі, вихователям, завідуючій дитячим садочком І. А. Колот та подарувала дітям книжку-казку “Зайченя”. Віра Іванівна звернулася до бійців зі словами вдячності за стійкість, мужність, відвагу, відданість Батьківщині, розповіла про те, що обласна бібліотека для юнацтва проводить акцію “Книга — солдату” по збору літератури для передачі військовослужбовцям, які лікуються у військовому госпіталі. Письменниця подарувала пораненим книжки із власної бібліотеки, познайомила зі своїми збірниками “Цезар, Галка і Новий рік”, “Гомін білого інею”.

На прохання прихожан церкви Петра і Павла, що у селі Петрово-Солониха Миколаївського району, до поранених завітав отець Борис, який відслужив молебень “За здравіє”, прочитав молитву за мир в Україні і всіх постраждалих. Священник передав пораненим хрестики та ікони святого Луки Кримського.

Це перша зустріч в рамках запланованої серйозної і довготривалої співпраці обласної бібліотеки для юнацтва та Миколаївського воєнного госпіталю. Моральна підтримка, небайдужість до доль наших військовослужбовців, які ціною власного здоров'я, спокою та благополуччя боронять кордони країни, — наша громадянська позиція.

Tags:

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.